По-малкото е повече

 
 
 -image

Серията "Дизайн" на Faber-Castell се състои от продукти, създадени да паснат на всяка индивидуалност. Безупречният дизайн и високото качество на изработка, съчетано с подбрани материали са белезите на тези ексклузивни пишещи инструменти. В няколко различни стила и цветови решения, тази колекция е предвидена да допълни вашият стил със своята елегантност и изисканост.

 

 

 

 
 

Дизайн продукти

 
 
 -image
 -image
 -image

E-Motion

 

Ambition

 

Basic

 
 

Пишещите средтсва от серията E-Motion са перфектното съчетание на форма и функционалност. Необикновената форма на корпуса е не само плод на естетиката, но и удобна за ръката. Качеството се усеща при всяко писане с тях. 

 

 

 

Елегантните линии на продуктите Ambition ги правят неостаряващо класически. Нестандартните и свежи цветови решения ги правят подходящи и за двата пола, в различни случаи - от ежедневна употреба до изискани бизнес-срещи.

 

 

 

 

Серията Basic комбинира пишещи инструменти от матиран или полиран хром и дърво с изключително мека и удобна зона за захващане. Изборът на продукти варира между химикалки, автоматични моливи и гел-ролери.

 

 

 
 
 -image
 -image
 -image

Multifunction pens

 

The Perfect Pencil

 

Кожени изделия

 
 

Тънките, елегантни произведения на изкуството съчетават в едно химикал с различен цвят на мастилото и автоматичен молив, променящи се само с едно завъртане на предната част. В някои от продуктите допълнително е вграден и интерактивен писец за сензорни екрани.

 

Faber-Castell разработи концепцията Perfect Pencil - продукт, който е едновременно функционален и иновативен. Алуминиевият удължител, който покрива молива с еко-гума, защитава писеца от счупване и съдържа вградена острилка.

 

 

 

Тези деликатни калъфи за пишещи инструменти са създадени от фина телешка кожа. Идеален аксесоар за Дизайн продуктите в различни цветове, те са подходящ подарък за всеки повод. Могат да съдържат един или два пишещи продукта.

 

 

 

 

Оndoro

 

Новият продукт Оndoro подтиква човек да изложи своите мисли и идеи върху листа хартия. Тялото е направено от бляскав синтетичен материал, завършен с хромиран метал, достоен да посрещне всяко естетическо желание. Необичайната шестоъгълна форма символизира откритата и пряма натура и в същото време приляга удобно в ръката при писане.

 

 

 

НЛО комплект

 

Подаръчният комплект в изискана кутия съдържа острилка и гума във формата на НЛО, хармонизирани с черен или сив молив GRIP 2001, с триъгълна ергономична форма и специална зона с гумирани "точки" против приплъзване.