Creativity for Kids

 
 -image
 

Мисията на серията Creativity for Kids е създадена с една основна цел - да стимулира естествената находчивост, въображение и творческо мислене в децата. Комплектите са проектирани така, че да помогнат в развитието на моторните умения, сръчността и приложните качества и в същото време да доставят забавление.

 

 
 
 -image
 image
 -image

Защо CfK?

 

Стандартни комплекти

 

Мини-комплекти

 
 

Доказано е, че детето цени много повече играчката, която само е сътворило, от тази, която просто е получило. По този начин от един и същи комплект всяко дете създава своя, уникална играчка.

В разработването на продуктите от серията CfK са участвали не само дизайнери и специалисти, но и педагози.

 

Стандартните сетове са идеален подарък за рожден ден, семеен или детски празник. Всичко необходимо за изработването и декорирането на играчката - детайли, консумативи, инструменти - се намира в комплекта. Съдържанието е безопастно за деца и отговаря на Европейските изисквания за детски продукти!

 

Мини комплектите са оригинална идея за саморъчно направен подарък, който детето да изработи и подари на родители, роднини или приятели. Всеки сет съдържа подробни инструкции в картинки за направата на изделието.

 

Завършени играчки