Да правим обикновените

       неща необикновено добре

 
 image

Faber-Castell произвежда различни офисни продукти, готови да посрещнат търсенето на днешната бързо променяща се работна среда.

 
 

Видове маркиращи средства

 
 -image
 image
 image
 

Текстмаркери

 

Перманентни тънкописци

 

Бордмаркери

 

Текстмаркерите предлагат най-високото качество, което се среща на пазара днес. Мастилото е супер-флуоресцентно и безопасно за хората, и околната среда. Писецът може да оставя линии с три различни дебелини и е изключително издръжлив.

 

 

Мултимарк или ОНР тънкописците са подходящи дори за много чувствителни повърхности, като CD и DVD дискове, или транспарентно фолио. Цветовете на писане са наситени, а мастилото съхне за секунди. 

 

 
 

Маркерите за бяла дъска за проектирани за специална употреба върху учебна дъска, стъкло и др. подобни. Лесни са за изтриване без следа и повторна употреба.

 

 
 

Перманентни маркери

 

Перманентните маркери могат да бъдат с объл или скосен връх и са предвидени за всякакви повърхности. Идеални за употреба в офиса, в производството и в дома.

 

 
 

Маркиращи моливи

 

Faber-Castell отново е пионер в средствата за маркиране - с новият си продукт флуоресцентен маркиращ молив. Моливът може да се използва дори върху най-тънка хартия, без да я нарани. Триъгълната форма и меката зона за захващане са патент на Faber-Castell и гарантират комфорт при употреба.