Партньор за цял живот

 
 image

Faber-Castell създава образци за пишещи средства от 1761. Тази традиция и натрупаното ноу-хау дава сигурност, че клиентът винаги получава иновативен продукт, специален дизайн и допълнителна стойност за покупката си.

 
 

Видове продукти за писане

 
 image
 image
 image
 

Моливи

 

Автоматични моливи

 

Химикалки

 

Faber-Castell винаги е бил водещ световен производител на висококачествени моливи. Отличното представяне на продуктите идва от използването само на подбрани материали като Кедрово дърво, съчетано с технологии - например специалното SV-свързване, което предотвратява чупенето на графита. Освен стандартните моливи, отличителната черта на тази група е серията моливи Grip 2001, носители на множество международни награди.

 

Марката предлага широка гама от автоматични моливи за рисуване и писане. Вградени гуми за триене, различни дебелини на писане, метални водачи на пишещата част и анти-чупливи графити са само част от предимствата на тези продукти.  

 

 

Faber-Castell произвежда химикалки от 1947 г. Настоящият асортимент се характеризира с отличителния си външен вид и високата степен на функционалност.

Специалните триъгълни химикалки Grip 2011 и цилиндричният Conic носят в себе си духа на иновацията и естетиката, докато Poly Ball е традицията и примерът за стил в този сегмент. Общата черта е чувството за уникалност и способността да изразиш себе си чрез дребните детайли.

 
 image
 -image
 -image
 

Острилки

 

Гуми

 

Тънкописци

 

Острилката в офиса е не само полезен предмет, но би могла да бъде и мултифункционален инструмент, както и стилен аксесоар. Доказват го острилките Trio за всякакъв вид моливи, острилките-ръкав и двойните острилки, носители на не една награда за дизайн и ергономичност на продукта.

 

Гумите без PVC са специално разработени с цел незамърсяване на природата. Лидерите сред тази група са различните размери гуми-ръкав, гумата-океан във форма на вълна и гумата-космо във форма на НЛО. Комбинираните гуми за графит и мастило са познати във всеки офис, университет или училище, а детската гума-приказка с любими детски герои е предвидена за най-малките потребители. 

 

Серията тънкописци е създадена да отговори на всяка нужда. Продуктите са безвредни за природата със своето мастило на водна основа и предоставят единствени по рода си предимства, като виниловата гума на тънкописеца OHP, която е добавена за незабавна корекция или специалната зона за захващане на тънкописците от серията Grip.

 

 

Миниграфити

 

Faber-Castell супер-полимерните тънкопишещи графити в допълнение добавят дълго и меко писане и са подходящи за всички видове стандартни автоматични моливи. Миниграфитите предлагат 8 вида твърдост според предназначението и 4 различни дебелини на писане.

 

 
 

Комбинирана гума-острилка

 

Комбинацията от острилка и гума в едно е иновация на Faber-Castell. Разработена е с вграден контейнер, напълно безопастна е и е съвместима с всички видове стандартни моливи.