Да учим чрез забавление

 
 
 -image

Червената серия на Faber-Castell е създадена специално за деца. Тези иновативни, сигурни и безопасни продукти позволяват на децата да изследват своята идейност и креативност чрез изумителния свят на цветовете.

 

 
 

Видове продукти за деца

 

Детски писалки

 

Детските писалки и ролери на Faber-Castell се отличават със своите весели цветове и дизайн, уникална форма и безопастност на мастилото. Те са в два варианта - за деца, пишещи с лява и с дясна ръка. В комплектите има и много забавни приложения.

 

Детски ножици

 

Детските ножици на Faber-Castell са различни видове и са съобразени с възрастта на децата. Основната им характеристики са безопастността, удобството и ергономичността на моделите.

 

Образователни игри

 

Образователните комплекти са създадени за незабравими преживявания, докато децата учат и се забавляват едновременно.

 
 
 image
 image
 image
 

Цветни моливи

 

Флумастри

 

Пастели

 

Много поколения деца са израснали с цветните моливи на Faber-Castell . През годините качеството и наситените цветове се запзват, но видовете моливи се развиват и усъвършенстват.  Сега вече имаме моливи за начинаещи художници, еко-моливи, акварелни моливи и Grip-цветни моливи с мека зона на захващане.

 

Faber-Castell флумастрите са идеални за скици, рисуване и оцветяване. Наситеното цветно мастило е безопасно за децата. Едновърхи и двувърхи флумастри, Grip-цветни маркери и маркери за текстил допълват серията.

 

Faber-Castell пастелите са създадени за цветно забавление.Светлите брилянтни цветове позволяват бързото оцветяване на големи фигури. Серията съдържа различни пастели, от такива за деца в предучилищна възраст, до пастели за млади художници, използващи по-напреднали техники на рисуване.

 

 

 
 image
 image
 image
 

Моделин

 

Бои за рисуване

 

Цветни тънкописци

 

Моделинът от Червената серия е незалепващ и е предвиден да научи децата да създават триизмерни фигури в различни цветове.

Еластичният моделин-клей е идеален помощник на децата в развиването на моторните им умения. Цветовете могат да се смесват до получаването на нови цветове, изключително мек и интересен на допир.  

 

 

Faber-Castell има разнообразна гама от продукти за цветни рисунки - водни бои, бои за рисуване с пръсти, темперни бои, бои за рисуване по кожата и др., предвидени да бъдат приятел на децата от първите творчески опити до завършеното обучение в тази област.

 

Част от семейството на Grip-продуктите са и цветните тънкописци с популярна триъгълна форма и релефна зона за захващане.  Дългите им върхове позволяват рисуване с линеал или шаблони.

 

Иновативните кръгли и плоски четки с протектор и сгъваемия водосъдържател от серията Connector предлагат допълнителни удобства за приключенски живопис. Вълнообразният край на чашката за вода служи като стойка за четка и помага за запазване на работната площ чиста. Прозрачният капак с вградено поле за името на притежателя защитава творческия комплект и го прави идеален спътник в училище или у дома.

 

 
 image
 

Детски острилки

 

Богатото разнообразие от острилки - от емблематичната универсална триъгълна Grip 2001 Trio до серията с гумено покритие и детските острилки във форми на животни - всички те притежават специфични характеристики и отличителен дизайн, които ги превръщат не само в инструменти, но и в интересни играчки в ръцете на децата.

 

 
 image
 

Детски гуми

 

Faber-Castell has гумите за триене са предвидени да удовлетворят всички нужди и желания. От най-обикновени гуми за училище до такива в специална форма, качеството е гарантирано.