Faber-Castell

 
 
 Faber-Castell
 
 
 

Кампания на Office 1 Superstore, Faber - Castell и SOS Детски селища България!

 

Да помогнем на Мария да успее! Да я върнем обратно в училище!

Всеки клиент закупил ученически артикул от щандовете на Вашите O1S магазини може да го дари за стотиците деца като Мария, за които SOS Детски селища България се грижи.

 
 
 

Насладете се на новия Pen of the Year 2012!

 

Комбинацията от позлата и вековен дъб прави новия Pen of the Year 2012 година изключително луксозен аксеосар. 18-каратовият златен двуцветен писец се предлага в три дебелини на писане: M, F и B. Всички метални части са с 24-каратово златно покритие. Шедьовърът е увенчан от детайли със скъпоценния камък цитрин. Серията е лимитирана, както всички колекции на Pen of the Year.

 
 
 

Страница за деца

 

Хей деца! Това е вашата страница. Разгледайте цветната фабрика за моливи и научете как се произвеждат те.  Открийте нови идеи, развихрете фантазията си и най-вече се забавлявайте!

 

Научи повече »

 

 

 
 

Уважаеми посетители,

 

Благодарим за вашия интерес към цветния свят на Faber-Castell. Надяваме се той да се превърне за вас в място за забавление, извор на нови идеи и креативност. Научете повече за традициите, духа и опита ни, забавлявайте се с виртуалните обиколки на замъка, фабриката и музея на графита, споделете своите идеи c нас.

 
 

Къде да купя?