Faber-Castell

 

 

 
 baner 1 2018

 
 oficilani pravila game 2018
 

Децата са извор на идеи и желания. Насърчавайки децата да прекарват свободното си време по творчески и съграждащ начин, Вие ще им дадете възможност да играят и учат едновременно. За тази цел предлагайте на децата си подходящи продукти за игра, които да поощряват ентусиазма и любопитството, каквито са нашите продукти и творчески комплекти.

 
 
 wr

Оцени нашата нова за серия пишещи инструменти WRITink: писалка, ролер и химикалка създават уникално усещане за писане благодарение на „пръстовия гумиран отпечатък“ върху зоната на захващане. Серията WRITink е за всички млади на възраст и по дух хора, които се стремят да впечатлят околните, а именно чрез впечатляващи цветове, блясък и неповторим дизайн. Перфектно писане и комфорт. Всички WRITink пишещи са налични в класическите цветове черно и бяло, както и в грабващите синьо и розово.

 
 wi bg
 
 

Страница за деца

 

Хей деца! Това е вашата страница. Разгледайте цветната фабрика за моливи и научете как се произвеждат те.  Открийте нови идеи, развихрете фантазията си и най-вече се забавлявайте!

 

Научи повече »

 

 

 
 

Обекти участващите в играта

„Избери своя цвят, преоткрий своя свят!“:

 

 
 stores

Препоръчани електронни магазини и сайтове на наши партньори:

 

 
 Office1Superstore

Къде да купя?

 
 
 
 GvFC Club
 GVFC katalog

Поверителност (GDPR)

Политика за поверителност:

 
 gdpr